Benefiční běh pro Isabelku

V sobotu 19. října 2024 se v Ostravě-Zábřehu uskutečnil Benefiční běh pro Isabelku, který přilákal desítky běžců, od amatérů po zkušené závodníky, na dvě různé trasy – 5 km a 10 km. Hlavním cílem akce bylo podpořit malou Izabelku a její rodinu, a spojit příjemný sportovní zážitek s dobrou věcí.
Počasí jako by běhu přálo. Nádherné babí léto rozzářilo celý den. Jasná obloha, teploty kolem 16 °C a jemný podzimní vánek poskytly ideální podmínky pro běh i pro příjemnou atmosféru mezi účastníky a diváky. Stromy v okolí zářily podzimními barvami, což dodalo závodu krásnou kulisu. Atmosféra na akci byla úžasná. Přátelská nálada, smích a vzájemné povzbuzení mezi běžci ukázaly, že nejde jen o sportovní výkony, ale hlavně o solidaritu a podporu dobré věci. Na startu i v cíli vládla radostná atmosféra, kterou doplňovali diváci a dobrovolníci.
 
Benefiční běh pro Isabelku nejenže přinesl radost z běhu a krásný den na čerstvém vzduchu, ale především pomohl dobré věci. Díky vstupnému a dobrovolným příspěvkům se podařilo vybrat finanční prostředky na podporu Izabelky a její rodiny. Tento běh spojil komunitu a ukázal, jak silná může být lidská solidarita.
 
Výsledky našich:
 
10 km – Michal Buba 36:35 3. místo, Ondřej Dominik 37:06 min.
5 km – Petra Pastorová 17:40 2. místo celkově a 1. žena, Jana Dominiková 24:12 min.
 
Jana
 
 
Facebook Comments

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..